WAAROM JE DEZE ULTIEME DELICIOUS EDITIE IN DE BRABANTHALLEN NIET WIL MISSEN

Op zaterdag 21 maart 2020 staat er een gloednieuwe editie van Delicious op je te wachten: Carnival Of Madness. Tijdens deze grootste show ooit kun je genieten van de beste artiesten, gigantische specials, muzikale verassingen en een unieke sfeer. Dit alles zal plaatsvinden in een gloednieuwe entertainment-hal in de Brabanthallen genaamd Mainstage NL. Wij hebben alvast een aantal redenen op een rijtje gezet waarom jij en je vrienden dit zeker niet willen missen.

1. Meer dan 15+ grandioze artiesten

Het programma staat bomvol met top artiesten zoals Kris Kross Amstderdam, Poke (live), Freddy Moreira, Jayh Jawson (live), La Fuente, Mental Theo, The Partysquad, Johnny 500, Diaz & Bruno, The Boy Next Door en vele anderen.

2. Urban, House, Eclectic, Freestyle en diverse andere muziekstijlen

Tijdens Delicious staan diverse dansbare muziekstijlen centraal, eentonig zal Delicious dus nooit worden. Het muzikale schouwspel tussen de verschillende stijlen zorgt ervoor dat Delicious altijd en voor iedereen een feestje is.

3. Tweede area met DJ acts van SMÈRRIG, Rewind, Papi Chulo en Bontgenoten

Naast de gigantische Delicious mainstage is er een tweede area te vinden genaamd 'BoogieWoogie'. Hier kunnen bezoekers genieten van de lekkerste R&B, hiphop, reggaeton, disco en techhouse klassiekertjes. Vanuit de leukste hosting concepten staan er DJ acts geprogrammeerd zoals Smèrrig Diskjochies (SMÈRRIG), Rewind Allstars (Rewind), Papi Chulo Soundsystem (Papi Chulo) en Bontgenoot van (Bontgenoten). Verder staat het BoogieWoogie programma vol met leuke artiesten zoals Chimp, Outsiders, De Lievelings Djs Van Je Zusje, Maxx Lips en La Bunga.

4. Eenmalige thema special: Carnival Of Madness

Het Thema van deze editie staat letterlijk voor: "Het carnaval van de waanzin". Hierover verklappen we nog niet te veel maar speciaal gaat het zeker worden!

 

5. Verrassende acts, intro’s en indrukwekkend entertainment

Het wordt een overweldigende, unieke en sensationele show met vele verrassingen. Diverse acts zorgen voor waanzinnig entertainment en elke artiest op de Delicious mainstage zal worden aangekondigd door middel van een spectaculaire intro.

6. Gigantische stage vol effecten

De hallen waar Delicious plaatsvind worden compleet aangekleed met een gigantische licht- en geluidsshow vol speciale effecten. 

7. Heerlijke sfeer, volop gezelligheid en leuke mensen

Delicious staat bekend om zijn heerlijke en gemoedelijke sfeer. Het is er altijd gezellig voor iedereen die van een feestje houd. Deze editie wordt er een record aantal bezoekers verwacht want de kaartverkoop heeft nu al alle records verbroken.

8. Na meerdere uitverkochte edities nieuwe indoor locatie

Na meerdere uitverkochte edities in Kerkdriel was het tijd om te verhuizen naar een nieuwe locatie. De Brabanthallen biedt alle mogelijkheden om nog mooiere Delicious dromen uit te laten komen en een betere locatie als de gloednieuwe, sfeervolle en intieme entertainment-hal: Mainstage NL hadden we ons dus écht niet voor kunnen stellen.

 

9. Hoge kwaliteit & service

Er zit niemand op te wachten om lang in de rij staan bij de entree, kluisjes, munten kassa, toiletten en- of barren. Delicious staat bekend om zijn goede kwaliteit en service zodat bezoekers altijd optimaal kunnen genieten van een heerlijke avond uit.

10. Super goed bereikbaar

Brabanthallen 's-Hertogenbosch is super goed bereikbaar en bevindt zich op loopafstand van het 's-Hertogenbosch centraal station. Vlakbij de ingang is een grote parkeerplaats, er is ruimte voor taxi/Kiss&Ride en er rijden vanuit het hele land bussen naar Delicious (en terug).

 

ALGEMENE INFORMATIE

Mainstage Brabanthallen

Diezekade 2, 's-Hertogenbosch

21 maart 2020

18:00 - 02:00

Leeftijd 18+