Scoor-je-tickets!.png

Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via onze Eventgoose ticketshop!

Alle tickets voor de gecancelde edities op 21 maart (Brabanthallen) en 5 september 2020 (Festival) zijn omgezet naar festival tickets voor 4 september 2021. Delicious Festival zal mede hierdoor extra snel uitverkocht zijn, dus wacht niet te lang! (OP = OP)

Wij zien dat u de website op een mobiel toestel bekijkt. Voor een betere ervaring kunt u de ticketshop hierboven op een nieuwe pagina openen.

LB.png
LB-SO.png
EB-SO.png

Bestel makkelijk en snel je kaarten voor Delicious via de online ticketshop. Je ontvangt de door jouw bestelde kaarten direct in de inbox van je mail. Print jouw tickets uit of zorg dat ze op je telefoon staan en wij scannen ze aan de deur. Ticket kwijt? Geen stres! Neem contact op met de Eventgoose Helpdesc of stuur ons een berichtje!

Alle tickets voor de gecancelde edities op 21 maart (Brabanthallen) en 5 september 2020 (Festival) zijn omgezet naar festival tickets voor 4 september 2021. Hier hoef je niets voor te doen en zonder extra kosten profiteer je van heel veel nieuwe extra's tijdens Delicious Festival!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Spotify - White Circle

© 2020, Delicious Events alle rechten voorbehouden