Let's get Wet 'n Wild

Get ready for the hottest and most slippery pool party you've ever seen! Welcome to Delicious Festival - Wet 'n Wild

 

Maak je klaar voor een lekkere, zonnige en spetterende dag want Delicious Festival staat 31 augustus eenmalig in teken van het heetste thema ooit!

 

Boot area!

Geen last van zeeziek? Met een boot ticket kun je een klein rondje mee varen over de Maas! Er is een DJ en bar aan boort dus je vervelen hoeft zeker niet! Je wordt vanuit het festival terrein naar de opstap plaats begeleid en bent na 20 minuten terug.

Boot tickets zijn verkrijgbaar in de ticketshop!

 

Strand en zon bedden

Het festival terrein ligt naast een wit strand met uitzicht op het water. Dit jaar mag het strand gebruikt worden dus komt er een strandbar met zon bedden op het strand waar je heerlijk op kunt relaxen!

 

Extra foodtrucks

Dit jaar extra foodtrucks op Delicious Festival! Voor ieder wat wils voor in de middag, avond en na afloop.

 

Mega mainstage met vuurwerk

We bouwen voor 31 augustus een echte Wet 'n Wild mainstage vol kleuren, licht, water en vette effecten. Het festival eindigt  met een knallende eindshow inclusief vuurwerk!

 

BoogieWoogie area

Een gloednieuw- beren lekker concept op Delicious Festival! Laat de tiener in je los en geniet van een feestje zoals het hoort. Disco, R&B, classics, tech house en ontelbaar veel leuke klassieke hitjes vliegen om je oren. Love it!

 

SILEND DISCO

Vorig jaar een dikke rij, dit jaar 2x zo groot! Wederom gehost door onze vrienden van Studance Events uit Den Bosch met om het uur op elk kanaal een andere TOP DJ.

 

Koptelefoon op en gaan!

 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Spotify - Black Circle

© 2019, Delicious Events alle rechten voorbehouden