TICKET INFO

Ticket aanbetalingsactie

In verband met corona hebben we een aanbetalingsactie voor slechts €10,- gedaan zodat jij niet teveel geld kwijt bent en toch verzekerd kunt zijn van een ticket. Als het festival doorgaat, kun je jouw toegangsbewijs downloaden door het restbedrag te betalen. Dit dien je binnen 7 dagen te doen. Je ontvangt rond juni 2022 een persoonlijke e-mail met uitleg zodat je jouw ticket(s) kunt verzilveren.

Had jij al tickets?

Alle tickets voor 21 maart 2020, 5 september 2020 en 4 september 2021 zijn automatisch omgezet naar de nieuwe datum 3 september 2022. Jou ticket(s) voor 21 maart 2020, 5 september 2020 of 4 september 2021 zijn dus geldig op deze datum. Je krijgt rond juni 2022 de ticket(s) nogmaals opgestuurd.

Zijn er nog tickets verkrijgbaar?

Delicious Festival op zaterdag 3 september 2022 is uitverkocht. Er komen soms extra tickets verkrijgbaar wegens refunds, klik hier om naar de ticketshop te gaan.

Ticket kwijt?

Heb je al in je Spambox gekeken? In outlook is dit de map ongewenste e-mail. Kun je de bevestigingsmail alsnog niet vinden, neem dan contact op met support@eventgoose.com zodat de tickets opnieuw verstuurd kunnen worden. Vermeld je ordercode bij de aanvraag, deze code staat in de tekst van de bankafschrift. Stuur een mail naar delicious-events@outlook.com indien het niet lukt.

Wat als het niet door kan gaan?

Het is haast onmogelijk dat festivals in 2022 nog steeds niet door kunnen gaan. Is dit wel het geval? Dan krijgt iedereen zijn aankoop bedrag terug. Mocht tegen die tijd blijken dat je op de nieuwe datum niet kunt zullen we samen met jou kijken naar een gepaste oplossing zoals de mogelijkheid tot een refund.

Kunnen ticket(s) mobiel gescand worden?

Ja dit kan! Uitprinten is dus niet persé nodig. Doe wat jij het makkelijkst vind.

 

Festival info

Datum en tijd

2 september 2022 - 19:00 - 01:00
2 september 2022 - 14.00 - 01.00

Locatie

Zandmeren Kerkdriel, Zandstraat 8, 5338PG

Kluisjes

Aanwezig. €5 huur + €5 borg.

Munten

Op het festival wordt uitsluitend met munten betaald. Munten zijn alleen verkrijgbaar bij de munten kassa op het festival.

Eten

Diverse heerlijke catering punten en foodtrucks.

Pinnen

Pinnen graag! Een storing is mogelijk, contant geld meenemen kan daarom handig zijn.

Leeftijd

Je dient 18 jaar of ouder te zijn op de dag dat je het festival bezoekt.

Drugsbeleid

Alle soorten drugs zijn niet toegestaan op- en rondom het festival.

Aansprakelijkheid

De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, schade, letsel of wel- en niet vergelijkbare voorvallen. Je betreed het festival geheel op eigen risico.

Foto & video

Bezoekers die het festival betreden staan toe dat er beeldmateriaal wordt gemaakt waarop zij zichtbaar zijn. Het maken van foto's en of video's met professionele apparatuur mag uitsluitend in overleg met de organisatie. Niet blij met hoe je op een foto staat? Stoor ons gerust een berichtje!

Binnen - buiten regeling

Binnen is binnen, buiten is buiten. Uitzonderingen in overleg met beveiliging aan de deur, of stuur ruim op tijd een berichtje naar delicious-events@outlook.com

Minder valide

Het festival terrein is onverhard. Er zijn mindervalide toiletten aanwezig.

EHBO

Er is een EHBO-post aanwezig.

Contact

Mis je informatie, heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur ons een privé bericht via Facebook of mail naar delicious-events@outlook.com. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Vervoer info

Ik kom met de auto en wil parkeren

Navigeer naar Zandstraat 8, 5331 PG Kerkdriel. Volg de gele borden richting Parkeren en houd je aan de instructies van de verkeersregelaars. Parkeren is gratis en op eigen risico. Voor de parkeerplaats geld vol = vol.

Ik wordt afgezet

Navigeer naar Zandstraat 8, 5331 PG Kerkdriel. Volg de gele borden richting Kiss & Ride en houd je aan de instructies van de verkeersregelaars.

Ik kom lopend

Blijf op de looppaden en let op overig verkeer. Dump afval niet langs de weg!

Ik kom met de fiets

Volg de gele borden richting Parkeren Fietsen & Bromfietsen. Er is een ruime fietsenstalling aanwezig. Fietsen en bromfietsen parkeren is gratis en op eigen risico. Houd je aan de instructies van de verkeersregelaars. Blokkeer geen wegen tijdens wachten op vriend(in)en en pas op voor overig verkeer. Denk aan je eigen veiligheid en dat van andere verkeersdeelnemers. 

Openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is Zaltbommel. Dit station bevind zich op ±7km afstand van de Zandmeren in Kerkdriel. Kijk op www.9292.nl om te checken of je een reis kunt plannen met het openbaar vervoer. (Uit ervaring blijkt dat dit in veel gevallen lastig is.)

Busreizen

Vanuit het hele land rijden er bussen naar Delicious (en terug). Zo hoeft er niemand te bobben, begint het feest al onderweg en kom je super makkelijk op het evenement. Check de opstapplaatsen en boek jullie busreis via: www.party-vervoer/delicious-festival.

GROTE GROEP? Organiseer je eigen groepsreis en verdien als organisator gratis tickets + munten!

Organiseren kan al vanaf 20 personen

Gemiddeld €10,- per retour (heen-en-terug)

Keuze uit partybus of touringcar

Kies je eigen opstapplaats en tijden

Meer info: www.party-vervoer.nl/organiseren