Datum & tijden

Delicious Festival vind plaats op zaterdag 31 augustus 2019. Tijd 14:00 - 01:00 uur. Zorg er voor dat je op tijd binnen bent zodat je niets hoeft te missen en niet in de rij hoeft te staan!

Locatie

Zandmeren
Adres: Zandstraat 6 - Kerkdriel

 

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €22,50,- per stuk. Haal nu je kaarten en profiteer van €5,- korting!
 

Verkoop punten

Online ticketshop
&-Shop Kerkdriel

Coop den Boer Rossum

Primera Ammerzoden

 

Tickets online bestellen

Bestel makkelijk en snel je kaarten via de online ticketshop waar en wanneer je wil. Je ontvangt de door jouw bestelde kaarten direct in de inbox van je mail. Print jouw kaarten uit of zorg dat ze op je telefoon staan en wij scannen ze aan de deur! Ticket kwijt? Geen stres! Neem contact op met de Eventgoose Helpdesc of stuur ons een berichtje.

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes beschikbaar om je spullen veilig in op te bergen. Een kluisje kost €5,00 + €5,00 borg. Bij het inleveren van je sleutel ontvang je de borg retour.

Eten

Op het festival zijn diverse food trucks aanwezig waar je heerlijk eten kunt halen. Betalen uitsluitend met munten.

Munten

Munten zijn verkrijgbaar bij de munten kassa. Op het festival kan uitsluitend met munten betaald worden.

 

Pinnen

Het is mogelijk om te pinnen bij de munten kassa’s. Een storing zit in een klein hoekje. Neem daarom voor de zekerheid ook contant geld mee.

Geld bij pinnen is niet mogelijk.

Minimum leeftijd

De minimale leeftijd voor Delicious Festival is 18 jaar. Dat betekent dat je 18 jaar moet zijn op de dag dat je het evenement bezoekt. Bezoekers kunnen om legitimatie gevraagd worden bij binnenkomst, neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).

Drugsbeleid

Delicious Festival is een zero tolerance evenement. Dit betekend dat alle soorten drugs niet zijn toegestaan op en rond om het festival terrein. Wanneer je toch besluit om drugs mee te nemen, loop je het risico om verwijderd te worden en overgedragen te worden aan de politie. Bij binnenkomst kun je gefouilleerd worden door de beveiliging.

Aansprakelijkheid

De locatie en organisatie zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, schade, letsel of vergelijkbare voorvallen. Je betreed het festival geheel op eigen risico.

Foto & Video

Bezoekers die het festival betreden staan toe dat er foto's en of video's worden gemaakt waarop zij zichtbaar kunnen zijn. Het maken van foto's en of video's met professionele apparatuur mag uitsluitend in overleg met de organisatie. Niet blij met hoe je op een foto staat? Stuur een berichtje!

Binnen - buiten

Aan bezoekers die het evenement verlaten wordt in beginsel géén toegang meer verleend. Uitzonderingen kunnen in overleg besproken worden aan de deur met de beveiliging.

Bus vervoer

Wil jij een bus laten rijden vanaf jouw regio / woonplaats voor vrienden, kennissen of mensen uit je omgeving? Maak dan gebruik van een vervoerspartner zoals www.party-vervoer.nl. Check de busreizen die op de planning staan en stap in.

Parkeren

Bezoekers dienen hun auto te parkeren op het achterste parkeerterrein bij de Zandmeren. Adres: Zandstraat 6, Kerkdriel. Parkeren is gratis en op eigen risico. Fietsen dienen te worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken. Volg ten alle tijden instructies op van verkeersregelaars.

Contact

Mis je informatie? Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur ons een privé bericht via Facebook of mail naar delicious-events@outlook.com.
Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Alvast bedankt

Om er voor te zorgen dat evenementen en festivals kunnen blijven plaatsvinden en onze organisatie kan blijven bestaan vragen wij iedereen zonder vernielingen, overlast en vervuiling het evenement en de omgeving te betreden en verlaten.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Spotify - Black Circle

© 2019, Delicious Events alle rechten voorbehouden