Datum & tijden

Delicious vindt plaats op zaterdag 21 maart 2020 van 18:00 tot 02:00 uur. Kom op tijd, mis niets en voorkom wachttijden!

Locatie

Mainstage Brabanthallen
Adres: Diezekade 2, 's-Hertogenbosch

 

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €29,50,- per stuk. Scoor ze nu en profiteer van €5,- korting!

 

Tickets online bestellen

Bestel makkelijk en snel je kaarten via de online ticketshop waar en wanneer je wil. Je ontvangt de door jouw bestelde kaarten direct in de inbox van je mail. Print jouw kaarten uit of zorg dat ze op je telefoon staan en wij scannen ze aan de deur! Ticket kwijt? Geen stres! Neem contact op met de Eventgoose Helpdesc of stuur ons een berichtje.

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes beschikbaar om je spullen veilig in op te bergen. Een kluisje kost €7,00 + €5,00 borg. Bij het inleveren van je sleutel ontvang je de borg retour.

Munten

Munten zijn verkrijgbaar bij de munten kassa. Op het evenement kan uitsluitend met munten betaald worden.

Eten

Op het evenement zijn diverse cateringpunten aanwezig. Betalen uitsluitend met munten.

 

Pinnen

Het is mogelijk om te pinnen bij de munten kassa’s. Een storing zit in een klein hoekje. Neem daarom voor de zekerheid ook contant geld mee.

Geld bij pinnen is niet mogelijk.

Minimum leeftijd

De minimale leeftijd voor Delicious is 18 jaar. Dat betekent dat je 18 jaar moet zijn op de dag dat je het evenement bezoekt. Bezoekers kunnen om legitimatie gevraagd worden bij binnenkomst, neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).

Drugsbeleid

Delicious is een zero tolerance evenement. Dit betekend dat alle soorten drugs niet zijn toegestaan op en rond om het evenement. Wanneer je toch besluit om drugs mee te nemen, loop je het risico om verwijderd te worden en overgedragen te worden aan de politie. Bij binnenkomst kun je gefouilleerd worden door de beveiliging.

Aansprakelijkheid

De locatie en organisatie zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, schade, letsel of vergelijkbare voorvallen. Je betreed het evenement geheel op eigen risico.

Foto & Video

Bezoekers die het evenement betreden staan toe dat er foto's en of video's worden gemaakt waarop zij zichtbaar kunnen zijn. Het maken van foto's en of video's met professionele apparatuur mag uitsluitend in overleg met de organisatie. Niet blij met hoe je op een foto staat? Stuur een berichtje!

Binnen - buiten

Aan bezoekers die het evenement verlaten wordt in beginsel géén toegang meer verleend. Uitzonderingen kunnen in overleg besproken worden aan de deur met de beveiliging.

Minder valide

Delicious is rolstoelvriendelijk. Er is een mindervalide toilet aanwezig.

EHBO

Er is een EHBO-post in de Avenue van de Brabanthallen.

Bus vervoer

Wil jij een bus laten rijden vanaf jouw regio / woonplaats voor vrienden, kennissen of mensen uit je omgeving? Maak dan gebruik van een vervoerspartner zoals www.party-vervoer.nl. Check de busreizen die op de planning staan en stap in.

Parkeren

Bezoekers dienen hun auto te parkeren op het parkeerterrein van de Brabanthallen. Adres: Diezekade 2, 's-Hertogenbosch. Een parkeerkaart voor een personenauto kost €15,-. Fietsen dienen te worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken. Volg ten alle tijden instructies op van verkeersregelaars.

Contact

Mis je informatie? Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur ons een privé bericht via Facebook of mail naar delicious-events@outlook.com.
Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Alvast bedankt

Wij verzoeken alle bezoekers om het evenement  en de omgeving zonder vernielingen, overlast en vervuiling te betreden en verlaten.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Spotify - White Circle

© 2020, Delicious Events alle rechten voorbehouden