FREQUENT ASK QUESTIONS (Veel gestelde vragen)

De edities Delicious op 21 maart in de Brabanthallen en 5 september 2020 (festival) aan de Zandmeren in Kerkdriel konden niet doorgaan door uitbraak van het coronavirus. Op 4 september 2021 zorgen we aan het water, op het strand en in de zon voor een onvergetelijke editie die je absoluut niet mag missen.

 

We hopen jullie allemaal te zien op 4 september om deze extra bijzondere editie met ons te vieren! Onderstaand vind je meer informatie met betrekking tot het verplaatsen van het evenement.

 

Delicious Festival 2021 - Carnival Of Madness

Zandmeren Kerkdriel (vlakbij Den Bosch)

4 september | 14:00 - 01:00 | 18+

Alle tickets voor 21 maart 2020 zijn vanaf nu automatisch geldig voor het festival op 5 september 2020. Als jij al tickets had hoef je hier niets voor te doen en zonder extra kosten profiteer je van alle extra’s! Omdat alle tickets voor 21 maart zijn omgezet naar het festival zal deze naar verwachting snel uitverkopen. Voor iedereen zonder ticket die het 5 september niet wil missen, zijn er een beperkt aantal tickets verkrijgbaar!

Wat als het Caronavirus nog steeds een probleem is in september?

We verwachten net als de overheid dat het Caronavirus onder controle zal zijn voor september. Mocht dit niet het geval zijn zorgen wij voor een passende oplossing.

Zijn mijn tickets geldig voor het festival op 4 september 2021?

Alle tickets voor 21 maart 2020 (Brabanthallen editie) en 5 september 2020 (Festival editie) zijn automatisch geldig voor het gigantische festival op 4 september 2021 aan de Zandmeren in Kerkdriel. Het festival zal hierdoor snel uitverkopen, wil je het niet missen? Scoor dan nu alvast je tickets voor 4 september 2021!

Moet ik nog iets doen om toegang te krijgen op de nieuwe datum?

Nee, alle tickets voor de gecancelde edities op 21 maart 2020 (Brabanthallen) en 5 september 2020 (Festival) zijn automatisch geldig voor het festival op 4 september 2021. Hier hoef je niets voor te doen en zonder extra kosten profiteer je van alle extra uitbreidingen!

 

Zijn er nog tickets verkrijgbaar voor 4 september 2021?

Omdat alle tickets voor 21 maart en 5 september zijn omgezet naar het festival op 4 september zal deze naar verwachting snel uitverkopen. Wil je het niet missen? Scoor dan nu alvast je tickets voor 4 september 2021!

Komen dezelfde artiesten optreden op de nieuw aangekondigde editie?

De line-up, area’s en shows van 21 maart en 5 september 2020 zullen grotendeels worden omgezet naar het festival op 4 september 2021 inclusief nieuwe aanvullingen.

Welke extra’s kan ik op het festival verwachten?

De line-up breiden we nog verder uit met extra namen (worden later bekend gemaakt) en daarbij krijgt het festival een gigantische extra mainstage met harde stijlen! Het prachtige terrein aan het water wordt aan alle kanten aangevuld met heel veel leuke zomerse extra’s zodat jij en je vrienden maximaal kunnen genieten. We plaatsen ruimvoldoende overkappingen zodat we nooit nat regenen en de vuurwerkshow wordt verdubbeld Kortom, met extra artiesten, area’s, entertainment en heel veel andere specials beloofd het bijna onwerkelijk te worden!

Ik heb een kaart gekocht via een onofficieel verkoopkanaal, blijft mijn ticket nog steeds geldig voor de volgende datum?

Voor aangekochte tickets via onofficiële verkoopkanalen dragen wij geen verantwoordelijkheid. Je zou voor vragen contact op moeten nemen met het kanaal, of de persoon via waar je het ticket hebt gekocht. Eventgoose is onze enige en officiële ticket partner.

 

Ik heb een andere vraag en/of opmerking

Neem gerust contact met ons op via delicious-events@outlook.com of de Delicious Facebookpagina. We staan je graag te woord.