VEELGESTELDE VRAGEN NIEUWE DATUM DELICIOUS 2020 - CARNIVAL OF MADNESS

Door het Corona virus kon Delicious 21 maart 2020 niet doorgaan, maar niet getreurd, want ons ‘Delicious - Carnival Of Madness’ avontuur zal aankomende zomer als festival plaatsvinden op zaterdag 5 september 2020 aan de Zandmeren in Kerkdriel. Eén ding is zeker, deze editie gaat mede door alle omstandigheden zo bijzonder worden dat niemand hem ooit nog zal vergeten! <3

 

De line-up, area’s en shows van 21 maart zullen onder andere compleet worden omgezet naar het festival op 5 september. De line-up breiden we nog uit met extra namen en daarbij krijgt het festival zelfs een gloednieuwe extra mainstage met harde stijlen! Het mooiste terrein van NL aan het water wordt aan alle kanten aangevuld met heel veel leuke zomerse extra’s zodat jij en je vrienden maximaal kunnen genieten. Gezien de onverwachtse bui van vorig jaar plaatsen we zonder twijfel meer dan voldoende overkappingen zodat we ook nooit meer nat regenen. De vuurwerkshow zou al dubbel zo groot worden en daar mogen we nu nóg een schepje bovenop doen. Kortom, dit wordt niet normaal.!

 

Alle tickets voor 21 maart 2020 zijn vanaf nu automatisch geldig voor het festival op 5 september 2020. Als jij al tickets had hoef je hier niets voor te doen en zonder extra kosten profiteer je van alle extra’s! Omdat alle tickets voor 21 maart zijn omgezet naar het festival zal deze naar verwachting snel uitverkopen. Voor iedereen zonder ticket die het 5 september niet wil missen, zijn er een beperkt aantal tickets verkrijgbaar!

 

Wij hopen jullie allemaal te zien op 5 september om deze extra bijzondere editie met ons te vieren! Onderstaand vind je meer informatie met betrekking tot het verplaatsen van het evenement.

 

Delicious Festival 2020 - Carnival Of Madness

Zandmeren Kerkdriel (vlakbij Den Bosch)

5 september | 14:00 - 01:00 | 18+

Wat als het Caronavirus nog steeds een probleem is in september?

We verwachten net als de overheid dat het Caronavirus onder controle zal zijn voor september. Mocht dit niet het geval zijn zorgen wij voor een passende oplossing.

Waarom hebben jullie besloten het evenement te verschuiven naar een festival?

We wilde niet dat bezoekers een heel jaar moesten wachten op de vervangende editie. De zomer vinden we geen geschikte periode voor een binnen evenement, daarom is besloten de Carnival Of Madness editie plaats te laten vinden als festival op 5 september 2020.

 

Moet ik nog iets doen om toegang te krijgen op de nieuwe datum?

Nee, alle tickets voor 21 maart 2020 zijn automatisch geldig voor het festival op 5 september 2020. Hier hoef je niets voor te doen en zonder extra kosten profiteer je van alle extra’s op het festival! 

 

Zijn er nog tickets verkrijgbaar voor 5 september?

Omdat alle tickets voor 21 maart zijn omgezet naar het festival op 5 september zal deze naar verwachting snel zijn uitverkocht. Voor iedereen die het niet wil missen zijn er een beperkt aantal tickets verkrijgbaar via www.delicious-events.nl.

Komen dezelfde artiesten optreden op de nieuw aangekondigde editie?

De line-up, area’s en shows van 21 maart zullen onder andere compleet worden omgezet naar het festival op 5 september.

 

Welke extra’s kan ik op het festival verwachten?

De line-up, area’s en shows van 21 maart zullen onder andere compleet worden omgezet naar het festival op 5 september. De line-up breiden we nog verder uit met extra namen (worden later bekend gemaakt) en daarbij krijgt het festival zelfs een gigantische extra mainstage met harde stijlen! Het prachtige terrein aan het water wordt aan alle kanten aangevuld met heel veel leuke zomerse extra’s zodat jij en je vrienden maximaal kunnen genieten. Gezien de onverwachtse bui van vorig jaar plaatsen we zonder twijfel meer dan voldoende overkappingen zodat we ook nooit meer nat regenen. De vuurwerkshow zou al dubbel zo groot worden en daar mogen we nu nóg een schepje bovenop doen. Kortom, met extra artiesten, area’s, entertainment en heel veel andere specials wordt dit niet normaal.. <3

 

 

Ik heb een kaart gekocht via een onofficieel verkoopkanaal, blijft mijn ticket nog steeds geldig voor de volgende datum?

Alle tickets voor 21 maart 2020 zijn automatisch geldig voor het festival op 5 september 2020. Het door jou aangekochte ticket via Ticketswap als voorbeeld, zou dus geldig moeten zijn. Voor aangekochte tickets via onofficiële verkoopkanalen dragen wij geen verantwoordelijkheid. Je zou voor vragen contact op moeten nemen met het kanaal, of de persoon via waar je het ticket hebt gekocht. Eventgoose is onze enige en officiële ticket partner.

 

Ik heb kosten gemaakt voor een bezoek op 21 maart, kunnen jullie de kosten vergoeden?

Helaas ligt het buiten onze macht om je te helpen met oplossingen en/of compensaties voor producten of diensen afgenomen bij andere partijen dan onze officiële ticket partner Eventgoose.

 

Ik heb een andere vraag en/of opmerking

Neem gerust contact met ons op via delicious-events@outlook.com of de Delicious Facebookpagina. We staan je graag te woord.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Spotify - White Circle

© 2020, Delicious Events alle rechten voorbehouden